Golfutstyr og verdisak

Verdisakforsikringen vi tilbyr er dekket i Nemi Forsikring i Oslo. Forsikringen kan tegnes av alle klubbens medlemmer og her er noen råd før du sjekker prisen:

Mange tror at de må tegne verdisakforsikring på alle verdigjenstander.  Dette er ikke riktig!  Innboforsikringen dekker alle gjenstander som befinner seg i huset (eller i låst rom i bygning – for eksempel hotellrom) når det gjelder skader som skyldes innbrudd, vann eller brann.

Verdisakforsikring er en utvidet dekning som omfatter plutselig og uforutsette skader som inntreffer andre steder enn hjemme eller i låst rom i bygning.

Man bør være selektiv med hva man vil forsikre som verdisak.  Husk at reiseforsikringen din normalt dekker golfutstyret ditt for de fleste skader så kanskje du bør la dette være?

NB:
Forsikring av enkeltgjenstander med verdi > 40.000,- og smykker/klokker, kunst, profesjonelle musikkinstrumenter og kikkerter kan ikke tegnes på nettet.

Ring oss på 2247 6850 og spør etter Nina så ordner hun dette for deg.  Husk å oppgi golfmedlem.no slik at du får redusert pris.