Golfmedlem.no

Golfmedlem.no

Svært gode forsikringstilbud til golfspillere!

Blant golfspillere er det en større andel som har høyere utdannelse enn landsgjennomsnittet (55% mot 27%).  Golfere har statistisk også bedre økonomi, som tar godt vare på både helse, hus, bil, båt og andre eiendeler.  Dette betyr at de fleste golfere betaler en langt høyere premie til forsikringsselskapene enn de reellt sett burde.

Basert på dette faktum har vi fått meglet frem privatforsikringer som kun tilbys golfspillere i Norge. Disse forsikringer gir de aller fleste golfere innsparingsmuligheter og vi kjenner til at mange sparer inn mer enn de bruker på golf i løpet av året.  De spiller m.a.o. golf GRATIS gjennom sitt medlemskap i klubben.

Når du klikker på de forskjellige forsikringene i menyen til venstre, får du tilgang til kalkulatorer som enkelt og raskt gir deg et pristilbud.

Under “spørsmål og svar” i toppmenyen vil vi samle ofte stilte spørsmål. Har du spørsmål eller kommentarer, så send oss en mail!

Finn fram dine forsikringspoliser og finn ut hvor mye du kan spare!  Kanskje også du kan spille golf gratis i tiden som kommer…